Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще произнесе речи и в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще произнесе речи и в
Коментари Харесай

Тръмп - главно действащо лице и в четирите вечери на конгреса на републиканците

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще произнесе речи и в четирите вечери на започващия през днешния ден Национален конгрес на Републиканската партия. С последната от тях той публично ще одобри номинацията да бъде нейният претендент за президент на изборите през ноември, съобщи ДПА. В конгреса ще вземат участие и децата на Тръмп, редица водачи от Републиканската партия, както и американци, които консерваторите възхваляват като значими фигури в културната война.
Тази вечер ще приказват още вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс, някогашният американски непрекъснат представител в Организация на обединените нации Ники Хейли и фамилната двойка от Мисури, която размаха оръжие пред протестиращи от придвижването " Животът на чернокожите има значение " пред имението си.
За разлика от 2016 година Тръмп влиза в президентската конкуренция с цялостната поддръжка на елита на републиканците, въпреки и да изостава в изследванията за изборните настройки в народен мащаб и в най-важните за изхода на изборите щати, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Четиридневното присъединяване на президента - на фона на пандемия, лишила живота на над 170 000 американци - ще бъде от решаващо значение за него, с цел да структурира посланието си, учредено на разпалване на междукултурни разлики, шовинизъм и икономическа агресия, отбелязва ДПА.
В изявленията си президентът евентуално ще продължи да упреква Китай за коронавирусната пандемия и ще показа себе си като единствения човек, кадърен да възвърне стопанската система. Но Тръмп влиза в конгреса и след седмица на отрицателни водещи заглавия в новините, свързани с него, в това число арестуването на някогашния началник на акцията му Стив Банън и рецензиите на неговата сестра към характера му в секрети аудиозаписи
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР