Президентът на САЩ Доналд Тръмп се зарече, че няма да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се зарече, че няма да
Коментари Харесай

Тръмп се зарече да не позволи закриване на полицейски управления

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се зарече, че няма да разреши прекъсването на финансирането на полицията и разпускането на ръководства, каквито претенции имат протестиращите в страната, съобщи БГНЕС.
Според телевизия ABC, пред чиновници на правоохранителните органи Тръмп сподели: " Няма да има прекъсване на финансирането, няма да има разпускане на ръководствата, които ни обезпечават мира, в който живеем ".
Тръмп съобщи, че престъпността в Съединени американски щати спада, което е резултат от положителното действие на правоохранителните органи. Според американския президент, " от време на време виждаме ужасни неща, както в последно време, само че 99 % от чиновниците са страхотни хора, които правят рекордно добра работа. "
Гневни от гибелта на чернокожия задържан Джордж Флойд, някои от протестиращите в Съединени американски щати, както и редица от най-либералните политици, желаеха да бъдат понижени бюджетите на полицейските ръководства, а тук-там те даже да бъдат разформировани. По-умерените демократи се дистанцираха от тази концепция, в това число кандидат-президентът на демократите Джо Байдън, който съвсем несъмнено ще се яви на президентските избори против Тръмп през есента.
Къде тъкмо към този момент има стъпки за разпускане на полицията - припомнете си ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР