Президентът на САЩ Доналд Тръмп се прицели в Пакистан. Той

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се прицели в Пакистан. Той
Коментари Харесай

Тръп се прицели в Пакистан, реже им паричната помощ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се прицели в Пакистан. Той заплаши да ореже задграничната помощ за Пакистан, обвинявайки Исламабад, че укрива екстремисти и лъже, оповестява Агенция Франс Прес.
" Съединени американски щати глуповато дадоха на Пакистан повече от 33 милиарда $ помощ за последните 15 години и те нищо не са ни дали с изключение на лъжи&измами, мислейки, че нашите водачи са глупави ", написа Тръмп първото си известие в " Туитър " за 2018 година

Те дават леговище на терористите, които преследваме в Афганистан, акцентира той и добави, че това повече няма да се толерира. През предходната седмица вестник " Ню Йорк таймс " писа, че Белият дом съществено преглежда дали да блокира 255 милиона $ помощ за Исламабад поради терористичните организации в Пакистан.

През август 2016 година Тръмп разгласи, че " Пакистан постоянно дава леговище на сътрудници на хаоса, насилието и терора ". През предишния месец американският водач загатна, че може да отреже парите за Пакистан.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР