Президентът на САЩ Доналд Тръмп се надява, че регистрираната в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се надява, че регистрираната в
Коментари Харесай

Тръмп с коментар за руската ваксина срещу COVID-19

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се надява, че записаната в Русия против ковид ще " работи ". „ Ние не знаем доста за това. Те прескочиха няколко от изследванията. Смятаме, че е доста значимо да преминем през този развой “, бяха думите на американския президент, съобщи БГНЕС.
Той добави, че Съединени американски щати от своя страна са " доста напреднали " в създаването на ваксина.
 Руската ваксина за COVID-19 ще коства 10 $ за две дози Руската ваксина за COVID-19 ще коства 10 $ за две дози
Поне 10 $ за две дози се обрисува да е цената на съветската ваксина за COVID-19. Това заяви шефът на съвета на шефовете на компан...
По-рано тази седмица Министерството на здравеопазването на Русия записва първата в света ваксина за предварителна защита на COVID-19, създадена от изследователския център за електромеханична медицина Гамалея в съдействие с Руския фонд за директни вложения.
Лекарството получи името " Sputnik V ". Ръководителят на центъра Кирил Дмитриев съобщи, че фондът е получил поръчки за закупуване на милиард дози от повече от 20 страни.
В същото време той означи, че Русия се е договорила за производството на имунизацията в пет страни, а наличният потенциал разрешава произвеждане на 500 милиона дози годишно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР