Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи в Туитър, че отменя

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи в Туитър, че отменя
Коментари Харесай

Тръмп попари Лондон и отмени визитата си при Тереза Мей заради лоша сделка на Обама!

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заяви в Туитър, че анулира плануваната си за февруари аудиенция във Англия. „ Причината, поради която анулирах пътуването си до Лондон, е в това, че не поддържам решението на администрацията (на някогашния президент Обама) да продаде за стотинки едно от най-хубавите посолства в Лондон, единствено с цел да построи ново в далечен регион за 1,2 милиарда $. Това е неприятна договорка. Не считам да нарязвам лентичката ”, написа Тръмп. 

По-рано и вестник „ Дейли мейл ” заяви, че американският водач се е отказал от концепцията за посещаване, прецизира БГНЕС.

Според изданието, което се базира на държавни източници, се възнамерявало Тръмп да взе участие по време на работно посещаване в Лондон в церемонията по откриването на новата постройка на американското посолство, както и да организира на 26 и 27 февруари договаряния с английската министър-председателка Тереза Мей. Но президентът на Съединени американски щати „ охладнял към тази концепция ”, тъй като не бил удовлетворен от изискванията и нивото на визитата. Новата постройка на американското посолство ще бъде открита от държавния секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР