Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи днес, че съпругата му

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи днес, че съпругата му
Коментари Харесай

Мелания Тръмп посети деца на имигранти в център на границата с Мексико

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заяви през днешния ден, че брачната половинка му Мелания се намира на границата с Мексико, предадоха международните организации.

Малко по-късно пресслужбата на първата дама сподели, че тя е на посещаване в център на границата, в който са настанени деца. Първата дама ще посети и обект на граничната полиция.
Тръмп към този момент не разделя фамилии Скандалната мярка провокира рецензии вътре в Съединени американски щати и по целия свят
Визитата на Мелания в региона става малко след полемиката, която породи политиката на делене на деца на мигранти от техните родители, влезнали нелегално в страната през границата с Мексико.

Снимка: Reuters

Вчера Тръмп подписа декрет, с който се стопира разделянето на деца от родителите им.
Имиграционна промяна: Мелания Тръмп желае смяна в закон, който разделя фамилии Спорната мярка е резултат от по този начин наречената политика на "нулева приемливост ", наложена от администрацията на президента Тръмп
Госпожа Тръмп, чието внимание е фокусирано върху децата, може да е насърчила брачна половинка си да вземе това решение, отбелязва Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.
„ Тайм ”: Добре пристигнали в Америка, която разделя деца от фамилиите им Американското списание впечатли света с новата си корица
В началото на седмицата представител на Мелания Тръмп сподели, че тя ненавижда да вижда по какъв начин фамилиите са разделяни на границата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР