Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира днес позитивно на готовността

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира днес позитивно на готовността
Коментари Харесай

Тръмп реагира положително на готовността на Ким Чен-ун за трета среща

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реагира през днешния ден положително на готовността на севернокорейския водач Ким Чен-ун да се срещнат за трети път, съобщи Асошиейтед прес. Той се съгласи с оценката на Ким, че персоналните им връзки са положителни и също изрази предпочитание за нова среща.

" Съгласен съм с Ким Чен-ун, че персоналните ни връзки остават доста положителни, може би " отлични " е още по-точното определение, както и че би било добре да има трета среща на върха, с цел да можем изцяло да разберем какво отстоява всеки от нас ", написа Тръмп в Туитър и добави, че с неспокойствие чака деня, в който нуклеарните оръжия на КНДР и глобите против нея ще могат да бъдат отстранени.

В тирада пред пред Народното събрание на КНДР Ким хвърли виновността за неуспеха на срещата си с Тръмп през февруари на едностранните претенции, които по думите му били отправили Съединени американски щати.

Но сподели, че персоналните му връзки с американския президент остават положителни и той е отворен за концепцията за трета среща на високо ниво, в случай че до края на годината Съединени американски щати предложат взаимноприемливи условия за съглашение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР