Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува страната си, че е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува страната си, че е
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува САЩ, че са позволили на Коми да направи пари от лъжи

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува страната си, че е разрешила на някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми да направи пари от " издаване на поверителни сведения и неистини ", до момента в който някогашният консултант по национална сигурност на Белия дом Майкъл Флин е упрекнат в лъжесвидетелстване пред ФБР и беше заставен да подаде оставка.

" Животът на военачалник Майкъл Флин може да бъде тотално погубен, до момента в който долнопробният Джеймс Коми може да издава поверителни сведения, да лъже и да прави доста пари от треторазрядна книга (която в никакъв случай не трябваше да бъде писана). Наистина ли подобен би трябвало да е методът на живот в Съединени американски щати? Не мисля ", нападна Тръмп в " Туитър ".

По-рано стана ясно от разкрити документи на Коми, че вниманието на Тръмп е било погълнато от редица въпроси, в това число към някогашния му консултант по националната сигурност Майкъл Флин, разнообразни приключвания на информация от неговата администрация към медиите, както и за следствието на съветската интервенция. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР