Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова вчера американците към единство

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова вчера американците към единство
Коментари Харесай

Тръмп зове американците към единство и любов

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани през вчерашния ден американците към единение и обич, съобщи Асошиейтед прес.

Агенцията отбелязва, че това е станало ден откакто Тръмп се нахвърли с рецензии върху медиите и членове на личната си партия.
 
Donald E. Ballard, on behalf of the people of the United States, THANK YOU for your courageous service. YOU INSPIRE US ALL! #ALConv2017 pic.twitter.com/46m20cJkLB
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 24, 2017 Президентът на Съединени американски щати поде спогодителен звук в тирада в Рино, щата Невада, на годишната конференция на Американския легион - най-голямата организация на военни ветерани в страната.
Тръмп: Ненавистта и фанатизмът нямат място в Америка

 Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп БГНЕС
" Тук сме, с цел да ви подкрепим като образец за силата, куража и решителността, от които нашата страна ще се нуждае, с цел да преодолее множеството провокации, пред които сме изправени ", сподели Тръмп. Той прикани американците да се научат на трудовата нравственос, патриотизма и предаността на ветераните.

Тръмп говореше умерено и се придържаше към авансово квалифицирания текст на речта си, отбелязва АП.
 
As long as we have faith in each other and confidence in our values, then there is no challenge too great for us to conquer! #ALConv2017 pic.twitter.com/tsIAgHbFM7
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 23, 2017 Само ден по-рано, на протест в прилежащия щат Аризона, президентът на Съединени американски щати стартира умерено своето слово, само че бързо избухна в яд, обвинявайки медиите за всеобщото наказание на неговата реакция на насилието в Шарлотсвил, Вирджиния, съпътствало митинг на последователи на теорията за предимство на бялата раса.

Упреци против Тръмп след насилието в Шарлотсвил

В Шарлотсвил двама служители на реда починаха при случай с хеликоптер по време на митинга, а една жена бе убита от бял супремасист, който вряза колата си в контрадемонстранти. Тръмп упрекна и двете страни за насилието - позиция, която му навлече доста рецензии, както от чужбина, по този начин и вкъщи, освен от демократи, само че и от представители на Републиканската партия, като чийто претендент той бе определен за президент на Съединени американски щати предходната година.
 Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп БГНЕС

Коментар на Обама стана най-харесваният туит в историята

След своите гневни прояви във Финикс, Аризона, в Рино, Невада, Тръмп увери, че американците не са предопределени от цвета на кожата си, размера на своята заплата и партийната си принадлежност. " Нашите сърца туптят за Америка. Нашите души се изпълват с горделивост всякога щом чуем националния химн ", означи президентът на Съединени американски щати. Той акцентира, че " това е духът, от който се нуждаем, с цел да преодолеем провокациите ". По тематиката Тръмп: Понякога е необходим митинг, с цел да се излекуваме
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР