Президентът на САЩ Доналд Тръмп посочва, че в САЩ ще

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп посочва, че в САЩ ще
Коментари Харесай

Тръмп: Все някога САЩ ще има жена президент, но няма да бъде Камала Харис

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп показва, че в Съединени американски щати ще има жена президент, само че това няма да бъде сенаторът от Калифорния Камала Харис, претендент за вицепрезидент на Демократическата партия.
„ Все в миналото ще имаме жена президент - няма да бъде тя [Харис] “, сподели Тръмп на своите поддръжници в Невада в неделя.
 Тръмп удовлетворен, че Байдън е негов противник за вота Тръмп удовлетворен, че Байдън е негов противник за вота
Американският президент Доналд Тръмп изрази удовлетворение, че някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън е станал претендент на демократите за...
Харис, 55-годишна, стана втората чернокожа жена, която завоюва място в Сената в Съединени американски щати, когато беше определена през 2016 година Ако Джо Байдън и неговият претендент за вицепрезидент завоюват на изборите през ноември, Харис ще стане дамата, заела най-висш пост в Съединени американски щати в историята на страната.
В края на август Харис отбрани продължаващите общонационални митинги против расовата неправда и нападна Тръмп поради отговора му на пандемията на ковид в Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР