Президентът на САЩ Доналд Тръмп порица днес главния американски експерт

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп порица днес главния американски експерт
Коментари Харесай

Тръмп пак нападна Антъни Фаучи

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп порица през днешния ден основния американски специалист по заразни заболявания Антъни Фаучи, като съобщи, че прогнозите му по какъв начин да се реагира на новия ковид са неточни, съобщи ДПА.

" Всъщност подаването на Тони е надалеч по-точно от прогнозите му. " Няма проблем, няма маски ". СЗО към този момент не харесва Карантините - преди малко се оповестиха срещу тях. Тръмп беше прав. Спасихме живота на 2 000 000 американци!!! ", написа Тръмп в Туитър.

Той визираше слабото първо подаване, направено от Фаучи по време на бейзболен мач през юли, отбелязва ДПА.

Президентът на Съединени американски щати насочи новата си подигравка против Фаучи ден откакто авторитетният инфекционист съобщи пред телевизия Си Ен Ен, че е отчаян, че предизборната акция на Тръмп е извадила негови думи от подтекста, с цел да ги показа като израз на поддръжка за Тръмп. Фаучи работи в публичното опазване на здравето на Съединени американски щати от пет десетилетия, като остана политически безпристрастен и в никакъв случай до момента не е поддържал претендент на избори, отбелязва ДПА.

Твърдението на американския президент, че неговата администрация е избавила живота на 2 милиона души се базира на модел, прогнозиращ какво би се случило, в случай че държавното управление не беше подхванало никакви дейности. Съединени американски щати са най-тежко засегнатата от пандемията страна, с над 210 000 умряли, а милиони други бяха инфектирани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР