Президентът на САЩ Доналд Тръмп похвали растежа на Виетнам и

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп похвали растежа на Виетнам и
Коментари Харесай

Тръмп рекламира американските продукти във Виетнам

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп похвали растежа на Виетнам и популяризира американския бизнес на конференция с виетнамския си сътрудник Чан Дай Куанг при посещаване в Ханой, съобщи ДПА.

 © Българска телеграфна агенция
Тази заран Тръмп бе публично посрещнат от Дай Куанг на гала в президентския замък в Ханой с развяване на американския и виетнамския байрак. " Ентусиазирани сме за икономическите промени, насърчаващи икономическото благополучие за всички виетнамски жители, когато виждаме възходящата междинна класа като основен пазар за американските артикули и услуги ", сподели Тръмп и добави, че би приветствал премахването на комерсиалните бариери от Виетнам.

" Сигурен съм, че американската сила, земеделие, финансови услуги, авиация, цифрова търговия и отбранителни артикули са способни да покрият всичките ви търговски потребности и в действителност освен да ги покрият, само че и по-добре от всеки различен ", добави президентът на Съединени американски щати. Преди срещата бе публикуван лист с нови търговски покупко-продажби, включващи петролни и газови изследвания, авиация и превоз, само че паричната им стойност не бе разкрита.

След брифинга Тръмп беседва с генералния секретар на Централен комитет на Виетнамската комунистическа партия Нгуен Фу Чонг и с премиера Нгуен Суан Фук, след което отпътува за Манила. Там той ще взе участие в срещата на високо ниво на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН) и в Източноазиатската среща на върха.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР