Президентът на САЩ Доналд Тръмп по-често използва личния си мобилен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп по-често използва личния си мобилен
Коментари Харесай

Тръмп използва личния си телефон при официални контакти

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по-често употребява персоналния си мобилен телефон от публични я, което може да е сигнал, че въздействието на началника на кабинета Джон Кели върху президента изчезва.

Това оповестява СиЕнЕн, базирайки се на голям брой източници, в това число и в Белия дом.

Според информацията Тръмп организира частни диалози с външни съветници и републикански конгресмени с персоналния си мобилен телефон. Кели получава лист с контактите на Тръмп посредством телефонен номератор, само че източници спекулират, че президентът " не желае Кели да знае с кого беседва ".

След публикуването на книгата Fire and Fury Кели забрани на чиновниците в Белия дом да носят персонални телефони по време на работа.

" В последно време той доста по-често го употребява ", съобщи почитан чиновник на Белия дом, имайки поради персоналния телефон на Тръмп.

В началото Кели, съгласно източници, е получавал лист с телефонните номера , на които Тръмп е звънял, само че сега той няма подобен достъп до персоналния телефон на президента на Съединени американски щати.

" Определено стените падат ", сподели източник, разяснявайки в началото откритите от Кели процедури за постоянен достъп до Тръмп. Друг източник добави, че " доста срещи, доста неща се случват напоследък без Кели да е в стаята ".

Бившият президент Барак Обама е употребявал Blackberry по време на ръководството си, само че от Белия дом обявиха тогава, че мобилното устройство е с увеличена отбрана, с цел да може евентуално да се организират диалози с класифицирано наличие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР