Президентът на САЩ Доналд Тръмп пише в Туитър, че отношенията

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп пише в Туитър, че отношенията
Коментари Харесай

Тръмп: Отношенията между САЩ и Русия са на невиждано досега опасно ниво

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп написа в Туитър, че връзките сред Вашингтон и Москва са на " невиждано до момента рисково равнище " и хвърля виновността за това на Конгреса, който преди дни втвърди глобите против Русия.

Тръмп подписа закона за наказания против Русия, Иран и Северна Корея

" Нашите връзки с Русия са на невиждано до момента рисково равнище. За това можете да благодарите на Конгреса, на същите тези хора, които не могат даже да ни обезпечат здравно обезпечаване ", написа Тръмп, представен от Франс прес.

Накъде води руско-американският дипломатически спор?

Коментарът на Тръмп в Туитър е поместен ден откакто той подписа закона за новите наказания против Русия - деяние, несъмнено от Москва като пълномащабна комерсиална война и слагащо завършек на очакванията за по-добри връзки с държавното управление на Тръмп. По тематиката Съединени американски щати ускоряват глобите против Русия, Иран и Северна Корея Путин: Тръмп взе поради причините на Русия за невмешателство в изборите в Съединени американски щати Организация на обединените нации одобри позитивно постигнатото сред Съединени американски щати и Русия помирение в Сирия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР