Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече вчера да е обсъждал

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече вчера да е обсъждал
Коментари Харесай

Тръмп: Не съм обсъждал с Ким Чен Ун военните учения

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли през вчерашния ден да е обсъждал със севернокорейския водач Ким Чен Ун анулацията на военни учения с Южна Корея, съобщи Ройтерс.

" Не съм обсъждал военните учения на срещата си с водача на Северна Корея Ким Чен Ун ", написа Тръмп в профила си в Туитър броени дни след договарянията си с Ким във Виетнам, предава Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Пентагонът и южнокорейската войска потвърдиха в събота, че приключват взаимните си военни учения " Кий ризолв " и полевите маневри " Фоул ийгъл ".

Срещата сред Тръмп и Ким предходната седмица завърши по-рано от плануваното, откакто двамата водачи не съумяха да реализират единодушие по анулацията на икономическите наказания и денуклеаризацията.

Южнокорейският президент Мун Дже-ин съобщи в петък, че страната му ще продължи да работи дружно със Съединените щати и Северна Корея за постигането на договорка.

Американският държавен секретар Майк Помпейо изрази през вчерашния ден вярата си, че през идните седмици Съединени американски щати ще изпратят делегация в КНДР за продължение на контактите.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР