Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи към Русия редки за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи към Русия редки за
Коментари Харесай

Тръмп нарече Русия дестабилизираща, обмисля сурови неща за Северна Корея

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп насочи към Русия редки за него рецензии, определяйки държанието ѝ като дестабилизиращо, съобщи Франс прес.

На конференция във Варшава преди утрешната си среща с съветския президент Владимир Путин на форума на Г-20 в Хамбург Тръмп съобщи, че Съединени американски щати работят със съдружниците си, с цел да се опълчват " на дейностите на Русия и дестабилизиращото ѝ държание ".

Съединени американски щати имат намерение напълно да извършват отговорностите си в границите на НАТО и не престават да считат взаимоотношението с сътрудниците от алианса " за сериозно значимо за въздържане на спорове и попречване на войни сред огромни страни ", съобщи ТАСС.

Тръмп повтори апела си към сътрудниците от НАТО да извършват финансовите си отговорности и изрази вяра, че Полша ще получи още доста колета природен газ от Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

Тръмп: Държавите от НАТО би трябвало да извършват финансовите си отговорности

Тръмп повтори убеждението си, че предшественикът му Барак Обама е знаел, че Русия се меси в предизборната акция в Съединени американски щати през 2016 година, само че не е реагирал, тъй като считал, че ще завоюва демократката Хилари Клинтън.

Тръмп ожесточи нападките си против Обама за съветската интервенция в изборите в Съединени американски щати

" Ако мислеше, че аз ще печеля, щеше да направи доста неща по въпроса ", сподели Тръмп. ой съобщи обаче, че е допустимо намесата в изборите да е била реализирана и от " други хора в други страни ". " Никой не знае сигурно ", сподели Тръмп без повече детайлности, съобщи Асошиейтед прес.

Американският президент предизвести Северна Корея, че обмисля " някои много сурови неща " в отговор на изстрелването на севернокорейска ракета, способна да доближи Съединени американски щати. Той прикани всички страни да се борят с тази световна опасност и да покажат на КНДР, че има последствия от нейното " доста, доста неприятно държание ".

Пентагонът: Северна Корея е опасност за Съединени американски щати и техните съдружници

Тръмп посочи, че не е сигурен дали ще приложи ограниченията, които обмисля, като сподели, че " не слага червени линии ". " Срамота е, че се държат по подобен метод, само че те се държат по доста, доста рисков метод и би трябвало да се направи нещо по въпроса ", съобщи той. По тематиката Важна среща сред Путин и Тръмп на 7 юли
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР