Президентът на САЩ Доналд Тръмп отблъсна предупреждението на Северна Корея

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отблъсна предупреждението на Северна Корея
Коментари Харесай

Тръмп: Готови сме да се справим с всеки севернокорейски "коледен подарък"

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отблъсна предизвестието на Северна Корея за " коледен подарък ", заявявайки, че Съединени американски щати " ще се оправят доста сполучливо " на фона на опасенията в Съединени американски щати, че Пхенян приготвя ракетен тест, оповестява " Ройтерс ".

" Ще разберем каква е изненадата и ще се оправим с нея доста сполучливо ", съобщи Тръмп пред публицисти от своя курорт Мар-а-Лаго. " Ще забележим какво ще се случи. "

" Може би това е прекрасен подарък. Може да е от тези дарове, той ми изпраща красива ваза, вместо тест с ракета ", разяснява Тръмп.

Северна Корея упрекна Вашингтон, че се пробва да изтегли договарянията за денуклеаризация преди президентските избори в Съединени американски щати идната година и съобщи, че " напълно зависи от Съединени американски щати какъв коледен подарък ще избере да получи ".

Военното командване на Съединени американски щати съобщи, че реакцията на Северна Корея може да включва тест на ракета с огромен обхват на деяние, нещо, което Северна Корея спря, дружно с тестванията на нуклеарна бомба, от 2017 година

Тръмп неведнъж дефинира прекъсването на сходни проби като доказателство, че политиката му за ангажиране със Северна Корея, която включваше невиждани срещи с Ким, работи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР