Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че вярва на лидера

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че вярва на лидера
Коментари Харесай

Тръмп вярва на Ким

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че има вяра на водача на Северна Корея Ким Чен-ун. Той направи това в изявление за телевизионния канал Ти Би Ен, излязло в събота и представено от "Дарик ".

На въпрос на водещия дали има вяра на севернокорейския водач, Тръмп сподели: "Да, мисля, че имам доста положителни връзки (с Ким Чен-ун), сред нас породи добра химия ".

"Смятам, че той желае да направи нещо за страната си, може би, за своето семейство или за себе си, само че той желае да направи вярно нещо ", означи президентът на Съединени американски щати.

Историческата среща сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и водача на Северна Корея Ким Чен-ун се състоя по-рано този месец. Двамата водачи дадоха обещание да работят за Корейски полуостров без нуклеарни оръжия, а Вашингтон пое ангажимент да даде гаранции за сигурност на Пхенян. Съвместното изказване, подписано в края на историческата им среща в Сингапур, траяла пет часа, обаче не даде доста детайлности по какъв начин всяка от тези цели ще бъде реализирана.

Срещата сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен-ун стартира с 13-секундно здрависване. Тръмп стана първият настоящ американски президент, който се изправя лице в лице със севернокорейски водач.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР