Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че вече не си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че вече не си
Коментари Харесай

Тръмп вече не смята за нужно да държи пресконференции за COVID-19

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че към този момент не си коства да се обръща към публицистите по отношение на пандемията от новия ковид. Той написа това в Twitter, откакто провокира разногласия в международен мащаб с изказването, че COVID-19 би трябвало да се третира с дезинфектанти.
" За какво са нужни конференциите на Белия дом, когато медиите са насочени да задават враждебни въпроси и по-късно отхвърлят да кажат истината или точните обстоятелства. Те имат доста конференции, а американският народ няма нищо друго с изключение на подправени вести. Ето за какво не си коства да го върша “, написа Тръмп.
В четвъртък Тръмп сподели, че инжектирането на дезинфектант като изопропилов алкохол в тялото може да убие новия ковид и също предложи да се облъчи тялото на пациента с UV лъчи. На самата конференция лекарите оспориха съвета на Тръмп, напомня БГНЕС. Директорът на американския Институт за публично здраве в щата Илинойс Нгоки Езике съобщи, че през последните два дни има доста нарастване на отравянията с стерилизация. " Инжектирането и смъркането на почистващи препарати е рисково. Не го предлагаме, може да е смъртоносно ", сподели доктор Езике.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 26 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР