Президентът на САЩ Доналд Тръмп нареди на федералните агенции да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп нареди на федералните агенции да
Коментари Харесай

Тръмп: Правителството ще събере разделените мигрантски семейства

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подреди на федералните организации да съберат имигрантските фамилии, които са били разграничени след незаконното прекосяване в страната от Мексико, съобщи радио Voice of America, представено от организация " Фокус ".
„ Искаме да ги съберем дружно “, съобщи Тръмп по време на срещата на кабинета си в четвъртък, до момента в който първата дама Мелания Тръмп посещаваше център за задържане на мигрантски деца в МакАлън, Тексас.
Припомняме, че повече от 2000 деца са отделени от родителите си от април месец насам . Общественото отвращение на изображенията на младежи седящи в кафези и аудио на ридаещи деца, публикувани световно, принуди Тръмп да подпише изпълнителна заповед за преустановяване на разделянето на мигрантски деца от родителите им на границата .
Но по какъв начин представителите на властта ще се оправят с имигрантските случаи, остава неразбираемо. Репортер на Voice of America съобщи в четвъртък по време на чуване в съда в Браунсвил, Тексас, на имигрантско дело, че прокурорите са отсъдили обвинявания против 17 мигранти за дребни закононарушения. Но Министерството на правораздаването по-късно настоя, че не се отсъждат обвинявания към арестувани имигранти.
Тръмп още веднъж жигосах това, което той счита за най-лошите имиграционни закони в света. „ Целият свят ни се смее и го прави от години “, съобщи Тръмп. Президентът изясни, че това което е подписал предходния ден е било „ добра изпълнителна заповед, само че е лимитирана без значение по какъв начин я погледнеш “.
„ Единственото същинско решение е да се обединим, с цел да затворим дупките в законодателството. Ако не ги затворим, няма сума пари, която може да реши тази рецесия “, добави още Тръмп.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР