Президентът на САЩ Доналд Тръмп написа в Туитър, че е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп написа в Туитър, че е
Коментари Харесай

Тръмп: Време да работим конструктивно с Русия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп написа в Туитър, че е " време да продължим напред и да работим градивно с Русия ". Това стана след срещата с неговия съветски сътрудник Владимир Путин, съобщи Асошиейтед прес.

Историческа среща сред Тръмп и Путин (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тръмп съобщи, че по време на дългата среща сред двамата на форума на Г-20 в Германия той на два пъти много бил притиснал Путин по въпроса за интервенция на Русия в президентските избори през 2016 година. По думите му съветският президент изрично отричал заключенията на американските разследващи служби. Тръмп обаче не сподели дали има вяра на Путин, като написа, че към този момент е изразил мнението си.

Тръмп дефинира срещата си с Путин като страхотна

В Германия съветският министър на външните работи Сергей Лавров съобщи пред кореспонденти, че Тръмп разчита на думата на Путин по въпроса. От американска страна не е имало някакво публично опровергаване по тази тематика. По тематиката Тръмп дефинира срещата си с Путин като страхотна Путин: Тръмп взе поради причините на Русия за невмешателство в изборите в Съединени американски щати Горбачов съпостави срещата Путин-Тръмп със своята среща с Рейгън
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР