Президентът на САЩ Доналд Тръмп коментира евангелистко твърдение, че е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп коментира евангелистко твърдение, че е
Коментари Харесай

Надявам се да е истина, обясни Тръмп за твърдения, че е богоизбран

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разяснява евангелистко изказване, че е богопомазан - назначен от Бог. Политическият анализатор на СиБиЕс Дейвид Броуди попита Тръмп за изказванието, че Бог го сложил " на поста му за такова време като това ", оповестява " Фокс нюз ".

" Почти даже не желая да мисля за това . Защото знаете ли какво, всичко, което ще направя, е, уповавам се да е истина . Всичко, което ще направя, е, че ще направя всичко допустимо ", изяснява Тръмп.

Държавният секретар Майк Помпео и някогашният прессекретар на Белия дом Сара Сандърс също потвърдиха изказванията .

" Има доста скрита поддръжка. Хората у нас, които не се бунтуват, не стачкуват, не вършат, знаете, те работят доста. Умни са, имат всичко, само че бяха забравени от политиците. Появиха се през `16. Мисля, че ще се покажат повече през `20 ", добави той.
 Духовният консултант на Тръмп е директната му връзка с Бог
Духовният консултант на Тръмп е директната му връзка с Бог

И поучава Тръмп за всичко - от посолството на Съединени американски щати в Йерусалим до Венецуела

Президентът уточни, че министърът на жилищното строителство и градското развиване Бен Карсън му е споделил, че Тръмп ще завоюва, " тъй като Бог те е сложил тук по този мотив ".

През май двама преподаватели, които учат вяра и политика, обясниха, че повече църковници в този момент имат вяра, че Тръмп е помазан от Бог да управлява нацията .

В сряда Тръмп даде обещание да отбрани скулптури , откакто деятели приканват за събаряне на монументи на някогашни президенти, спорни исторически персони и Исус Христос, откакто в началото се насочиха към тези на Конфедерацията.

" Те гледат към Исус Христос , гледат към Джордж Вашингтон , гледат към Ейбрахам Линкълн , гледат към Томас Джеферсън ", съобщи Тръмп на конференция с полския президент Анджей Дуда в Белия дом. " Няма да стане . "
 Белият дом: Бог изиска Доналд Тръмп да стане президент
Белият дом: Бог изиска Доналд Тръмп да стане президент

Мисля, че Бог приканва всички нас да заемем разнообразни роли
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР