Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза в Лондон, че не

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза в Лондон, че не
Коментари Харесай

Тръмп бързо забрави, че познава принц Андрю

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели в Лондон, че не познава английския принц Андрю. Оказва се, че двамата са се срещали, а Тръмп нарекъл втория наследник на кралица Елизабет Втора " доста занимателна компания ", написа NBC.
" Той не е придирчив. Много занимателна компания е ", споделил Доналд Тръмп за Андрю в изявление от 2000 година, съобщи БГНЕС. Наред със остарялото изявление за Андрю беше показана и фотография, на която Тръмп е дружно с принца и сегашната си брачна половинка Мелания.
Андрю беше заставен да се отдръпна от формалните си отговорности, откакто се забърка в абсурда със самоубилия се милионер Джефри Епстийн. Американка твърди, че е била доставена като продажница на Андрю от Епстийн когато е била 17-годишна. Синът на кралицата отхвърля обвиняванията.
Това не е първият път, в който Доналд Тръмп твърди, че не познава някого, в случай че връзки с него могат да са неизгодни от политическа позиция. През ноември Тръмп сподели, че не познава посланика на Съединени американски щати в Европейския съюз Гордън Сондланд, откакто Сондланд даде неизгодни за президента показания пред Конгреса.
Президентът се познаваше с Джефри Епстийн, който, съгласно публично умозаключение, се самоуби в килията си през август, до момента в който чакаше да бъде съден за организирането на скица за обезпечаване на проститутки за богати и авторитетни хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР