Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза днес, че евентуални разговори

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза днес, че евентуални разговори
Коментари Харесай

Тръмп: Ако не бях твърд, нямаше да има диалог между двете Кореи

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели през днешния ден, че възможни диалози сред Северна Корея и Южна Корея са "добро нещо ", само че увери, че те са резултат от неговата неотстъпчивост по отношение на Пхенян, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция. Това мнение Тръмп изрази в Туитър.

"С всички тези издънили се "експерти ", които изричат мнението си, някой има вяра ли в действителност, че диалози и разговор ще се състоят сред Северна Корея и Южна Корея, в случай че аз не бях корав, мощен и подготвен да наемам нашата тотална "мощ " против Севера. Те са простаци, само че диалозите са положително нещо! ", гласи туитът на Тръмп.

В понеделник Тръмп написа в обществената мрежа, че икономическите наказания и останалият напън върху Северна Корея имат "голямо въздействие " върху КНДР. Според Тръмп дейностите на КНДР могат да се поясняват като положителни вести. По думите му бойци от Северна Корея под паника бягат в Южна Корея, а вождът Ким Чен-ун за първи път желае да води разговор със Сеул.

"Може би това са положителни вести, може би не - ще забележим ", показва още Тръмп.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР