Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че си прекарва страхотно

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че си прекарва страхотно
Коментари Харесай

Тръмп каза, че си прекарва страхотно в Китай


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че си прекарва ужасно в Китай, съобщи Асошиейтед прес.

Това изказване той направи, откакто дружно с първата дама Мелания Тръмп разгледаха Забранения град в Пекин, придружавани от китайския президент Си Цзинпин и от китайската първа дама Пън Лиюан. Там те участваха на музикална и танцова стратегия, в която участваха възпитаници по оперно майсторство, облечени в обичайни китайски оперни костюми.

Този зрелищен театър беше част от програмата по посрещане на Тръмп, който дойде в Китай по-рано в сряда. След края на музикалната стратегия учениците приветстваха Тръмп с думите: " Добре пристигнали в Китай! Ние ви обичаме "

Визитата на Тръмп, който е придружаван от държавния секретар Рекс Тилърсън, завършва на следващия ден.

Същевременно това, което вълнува потребителите на обществените медии е по какъв начин Тръмп ще успее да преодолее блокадата на интернет в Китай, известна като " Великата защитна стена ", съобщи ДПА.

Там обществени мрежи като Facebook, Туйтър и Google са блокирани, както и новинарски уеб сайтове като " Ню Йорк таймс " и " Уолстрийт джърнъл ". Потребители на обществените мрежи се чудят по какъв начин Тръмп, който обича да поства мнения в Туитър, ще преодолее тази обсада от китайска територия. Редовните интернет консуматори в Китай съумяват да я заобиколят посредством частни виртуални мрежи. Но Тръмп евентуално има собствен личен канал с достъп до Туитър и разчита на сателитна връзка.

" Президентът ще туитва каквото си желае ", съобщи по-рано през днешния ден неназован представител на Белия дом в президентския аероплан на път за Пекин от Сеул.

Това е първото публично посещаване на Тръмп в Китай. По време на визитата Тръмп и Си ще беседват няколко пъти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР