Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази съмнение относно новия доклад

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази съмнение относно новия доклад
Коментари Харесай

Тръмп скептичен за новия доклад за климата, но ще го погледне

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази подозрение по отношение на новия отчет на Организация на обединените нации , в който се предизвестява, че светът има 10-14 година, с цел да предотврати пагубни промени на климата на планетата , осведоми Axios.

Тръмп съобщи, че ще прегледа отчета, само че също желае да разбере " коя група го е подготвила ".

 Нужни са
Нужни са " невиждани " стъпки за ограничение стоплянето на Земята

невиждани " промени в метода, по който то употребява сила, пътува и строи

През 2017 година американският водач разгласи желанието си да извади Съединени американски щати от Парижкото съглашение за климата, с което извърши предизборно заричане. Съединени американски щати сега са единствената страна, която напуща съглашението, макар че това няма да се случи публично до 2020 година

Това е първият коментар на американския водач за отчета, откакто даже и Белият дом не излезе със известие по въпроса.

Новият отчет на Междуправителствената комисия за климатичните промени е утвърден от представители на страните членки на Организация на обединените нации , в това число и от представители на Държавния департамент. В него вземат участие и учени от Съединени американски щати.

" Дадоха ми го. Дадоха ми го. И желая да видя кой го е изготвил. Вие знаете, която група го е подготвила. Защото мога да ви дам отчети, които са страхотни и мога да ви дам отчети, които не са толкоз положителни. Но аз ще погледна този ", разяснява Тръмп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР