Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази днес задоволство, че разследването

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази днес задоволство, че разследването
Коментари Харесай

Тръмп похвали Мълър, че си свършил почтено работата по разследването

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази през днешния ден удовлетворение, че следствието на спецпрокурора Робърт Мълър за така наречен съветска интервенция в изборите през 2016 година е завършило, като изрази мнение, че то можеше да приключи и по-бързо, съобщи Асошиейтед прес.

Говорейки пред кореспонденти в Белия дом, той сподели, че "ние не би трябвало да позволим това да се случи още веднъж на различен президент ".

"Нещата станаха на 100 % както трябваше ", въпреки че "можеше да приключат по-скоро и доста по-бързо ", уточни президентът.

Той се оплака, че в цялата тази история "има доста хора, които направиха някои доста, доста неприятни неща, бих споделил, изменнически неща против нашата страна ". Тръмп не назова имена, само че загатна за хора, които са лъгали пред Конгреса.

Според него Мълър е работил честно, извършвайки следствието.

Президентът означи също, че няма никакви терзания, в случай че бъде оповестен целият отчет, за което упорстват демократите в Конгреса. Вчера министърът на правораздаването Уилям Бар оповести единствено обобщение от заключенията на отчета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР