Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази днес надежда, че ще

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази днес надежда, че ще
Коментари Харесай

Тръмп се надява да се срещне с Ким Чен-ун на 12 юни

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази през днешния ден вяра, че ще се срещне със севернокорейския водач Ким Чен-ун на 12 юни, само че предизвести, че е допустимо и да няма такава среща, заяви Ройтерс.

Тръмп предвижда, че не всички въпроси ще може да бъдат уредени на еднодневна среща на върха, и позволи, че е допустимо да са нужни нови срещи.

Досегашните диалози сред Съединените щати и Северна Корея са доста положителни, означи американският президент, преди да отпътува за Хюстън, щата Тексас, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тръмп разгласи, че чака на следващия ден във Вашингтон севернокорейска делегация с писмо от Ким. " Очаквам с неспокойствие да видя какво написа в писмото ", означи той.

Междувременно държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо и почитан севернокорейски делегат, Ким Йон-чхол, се срещнаха още веднъж през днешния ден в Ню Йорк, с цел да обсъдят подготовката на възможната среща сред Тръмп и Ким, съобщи Франс прес. Двамата към този момент разговаряха през вчерашния ден.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР