Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да обяви,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да обяви,
Коментари Харесай

Тръмп: Налагаме нови санкции на КНДР

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп употребява " Туитър, с цел да разгласи, че нови " огромни " наказания ще бъдат наложени на КНДР след последното ракетно тестване на тоталитарния режим.

Преди малко разговарях с президента на Китай Си Дзинпин по отношение на провокативните дейности на Северна Корея. Днес спомагателни огромни наказания ще бъдат наложени на Северна Корея, означи той и добави, че ще се оправят със обстановката.

Белият дом осведоми, представен от Агенция Франс Прес, че Тръмп е разискал ракетното тестване по време на телефонен диалог със Си Дзинпин. Президентът на Съединени американски щати е призовал Китай да употребява " всички налични лостове " за оказване на въздействие върху КНДР, с цел да се откаже от провокациите и да се върне на пътя на нуклеарно разоръжаване на Корейския полуостров.

Президентът Тръмп акцентира решимостта на Съединени американски щати да се защитят и да защитят съдружниците си от растящата опасност от страна на севернокорейския режим. Президентът Тръмп акцентира нуждата Китай да употребява всички налични лостове за оказване на влияние и увещание на Северна Корея да престане с провокациите и се върне на пътя за нуклеарно разоръжаване, се споделя в известието, представено от ТАСС.

По-рано американският водач увери, че обстановката ще бъде позволена след новото сполучливо тестване на ракета от Пхенян.

Държавната телевизия на КНДР разгласи, че междуконтиненталната балистична ракета Hwasong-15 може да доближи до територията на Съединени американски щати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР