Президентът на САЩ Доналд Тръмп и вицепрезидентът на САЩ Майк

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и вицепрезидентът на САЩ Майк
Коментари Харесай

Доналд Тръмп щял всеки ден да се тества за коронавирус

 Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс към този момент ще бъдат тествани всеки ден за новия ковид. Това заяви Пенс в отговор на журналистически въпрос в Белия дом, предават Българска телеграфна агенция и ТАСС.

Тръмп съобщи, че не е имал съвсем никакви контакти със сътрудника на Белия дом, който даде позитивна проба за ковид и добави, че всички чиновници на Белия дом също ще минават ежедневни проби за вируса. Президентът добави, че тестванията му от сряда и четвъртък са негативни.

В Съединени американски щати са регистрирани 2448 умряли от новия ковид за последните 24 часа, с което общият им брой в страната към този момент надвишава 75 500 души, сочи преброяването на университета " Джонс Хопкинс ", представено от Франс прес.

Заразени са над 1,25 милиона души, като за последното денонощие не са се нараснали с над 27 300 души. Оздравели са към 195 000 души.

В страната са осъществени над 8,1 милиона теста. От 1 април среднодневният брой на умрелите от ковид в Съединени американски щати е над 1000 души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР