Президентът на САЩ Доналд Тръмп е посъветвал руския си колега

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е посъветвал руския си колега
Коментари Харесай

Тръмп с ценен съвет към Путин: Не им се връзвай на глупостите!

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е посъветвал съветския си сътрудник Владимир Путин да не се връзва на нелепости, написа New York Times. Това е станало през март по време на телефонен диалог с Путин, когато Тръмп го е поздравил за успеха в изборите.

След тяхната сказка вестник Washington Post, базирайки се на осведомени служители заяви, че Тръмп пренебрегнал предизвестията на съветниците си по националната сигурност, които го убеждавали да не поздравява Путин с преизбирането му.

Изданието, цитирайки осведомен източник заяви тогава, че Тръмп споделил на Путин по адрес на съветниците си: " Това са глупави хора, не би трябвало да ги слушате ".

Президентите на Съединени американски щати и Русия възнамеряват да се срещнат на 16 юли в Хелзинки. Вече бе обявено, че Тръмп и Путин имат планове да обсъдят вероятностите на развиването на двустранните връзки и настоящи интернационалните въпроси.

Това ще бъде първата публична среща на двамата международни водачи, която не е обвързана с други мероприятия на високо ниво. За първи път те се срещнаха в Хамбург по време на G20, а по-късно общуваха малко във Виетнам на срещата на върха на АТИС.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА СРЕЩАТА МЕЖДУ ТРЪМП И ПУТИН В ХЕЛЗИНКИ НА 16 ЮЛИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР