Президентът на САЩ Доналд Тръмп е категоричен, че може да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е категоричен, че може да
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Харесвам Опра, но ще я бия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е безапелационен, че може да победи тв водещата и актриса Опра Уинфри в президентски избори, само че не счита, че тя ще се кандидатира, съобщи организация Ройтерс (Reuters).

„ Познавам я добре... одобрявам я”, само че „ мисля, че няма да се кандидатира” ,

съобщи Тръмп в отговор на въпрос за възможните политически упоритости на известната дама. Тръмп приказва пред публицисти в Белия дом, където се срещна с конгресмени, с цел да разиска въпроси на имиграцията.

ICYMI: Trump says he could beat Oprah Winfrey in a presidential race. Read more: https://t.co/TqlU7jIhHH pic.twitter.com/cR5kz9nprK
— Reuters Top News (@Reuters) January 10, 2018
Пламенната тирада на Опра Уинфри на церемонията за връчването на филмовите и телевизионни награди „ Златен глобус” разсъни отдавнашните клюки, че първата чернокожа водеща, пробила в малкия екран и трансформирала името си в същинска марка, може да реши да се кандидатира за Белия дом.

Watch @Oprah's full Cecil B. DeMille Award acceptance speech at the 75th #GoldenGlobes. #TIMESUP pic.twitter.com/4MDm2aRlEi
— O The Oprah Magazine (@O_Magazine) January 8, 2018
В същото време

Белият дом продължава да получава въпроси за възможна кандидатура на Опра за президент на Съединени американски щати .

На въпрос какво би посъветвала човек, който е отвън политиката, който реши да се кандидатира за президент, прессекретарят Сара Сандърс оказа да се ангажира с отговор.

„ Няма да се съсредоточвам върху ничия акция, с изключение на върху тази за преизбирането на президента Тръмп “, отсече тя, представена от Си Ен Ен (CNN).

На въпрос дали Уинфри е задоволително квалифицирана за поста Сандърс отговори: „ Вижте, аз не съм съгласна с доста от политиките ѝ. Дали е сполучлива персона? Абсолютно. Но във връзка с редица нейни позиции, аз ги намирам за проблематични “.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР