Президентът на САЩ Доналд Тръмп е бил заплашван с призовка

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е бил заплашван с призовка
Коментари Харесай

Тръмп залашван с призовка от Мълър

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е бил заплашван с призовка от специфичния прокурор Робърт Мълър, в случай че откаже да сътрудничи на следствието по съветската спекулация, предадоха международните осведомителни организации.

Той е декларирал това пред правния екип на президента. В същото време юристите му настояват, че Тръмп не е задължен да дава отговор на въпроси.

Джон Дауд, някогашен юрист на президента, е удостоверил това за медиите. Според известията той е споделил: " Това не е игра. Имате работа с американския президент ".

За разкритията са съобщили първо от " Washington post ".

По-рано Тръмп дефинира като " безобразно " приключването на въпросите в общественото пространство.

Вчера " Ню Йорк таймс " разгласява повече от 40 въпроса, които специфичният прокурор на Съединени американски щати Робърт Мълър е изпратил на президента, с цел да го разпита по отношение на следствието на Русия за интервенция на изборите през 2016 година и дали е попречил правораздаването.

Тръмп също наподобява, че удостоверява изказванията си, че някогашният шеф на ФБР Джеймс Коми нелегално е предал засекретените си меморандуми на медиите, което докара до назначението на Мълър през 2017 година. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР