Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп ще поиска от Конгреса съкращения в бюджета за 15 млрд. долара

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила през днешния ден ще насочи до Конгреса на Съединени американски щати искане за редуциране на по-рано одобрения и подписан бюджет за фискалната 2018 година в размер на 1,3 трилиона $, предадоха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на неназован почитан американски представител.

След отправянето на настояването за съкращения в размер на 15 милиарда $ конгресмените ще имат 45 дни, с цел да разискват самодейността или да внесат в нея промени. После би трябвало да я гласоподават, като за поддръжката или за отхвърлянето й е нужно нормално болшинство от гласовете.

Според високопоставения представител сходни съкращения се вършат от 1974 година, като се изключи интервалите на ръководство на Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила и Джордж Буш-младши, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР