Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп в Кеноша: Мирните протести са фантастични, но тези не са мирни

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския посети Кеноша, град със 150 хиляди поданици в щата Уисконсин, където служител на реда простреля афроамериканец. Последваха бурни митинги. Тръмп беседва с представители на правоохранителните органи и похвали полицията. Той се срещна и със притежатели на магазини, понесли вреди при размириците.

"Мисля, че мирните митинги са нещо фантастично... само че, както и да погледнем, това не са мирни митинги ", сподели Тръмп и отбрани служителите на реда.

"Те имат частици от секундата да решат...Ако вземат неверното решение, или ще са мъртви, или изпадат в огромна заплаха. Хората би трябвало да схванат това. Понякога служителите на реда са с вързани ръце. Сложна обстановка, нали ", разяснява президентът.

Междувременно беше обявено за следващо ликвидиране на афроамериканец от полицията. То е станало в понеделник. Дижън Кизий, на 29 години, е бил убит от двама служители на реда, които се пробвали да го спрат в Лос Анджелис за нарушение на пътните правила, до момента в който карал велосипед. Мъжът се опитал да избяга, при преследването блъснал единия служител на реда в лицето.

Смъртта на Кизий възобнови митингите в Лос Анджелис, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР