Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Обвиненията за импийчмънт са оскърбление към конституцията

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че отправените му от Камарата на представителите обвинявания за импийчмънт са огорчение към конституцията и би трябвало да бъдат отхвърлени, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Сенатът би трябвало бързо да отхвърли тези несъответстващи обвинявания за импийчмънт и да оневини президента ", се споделя в резюме на мнение на Тръмп преди началото на процеса му в Сената на следващия ден.

Тръмп е упрекнат в корист със служебно състояние с молбата си към Украйна да проверява политическия му противник Джо Байдън и в възпрепятстване на следствие на Конгреса на държанието му.

Адвокатите на Тръмп с остра декларация против процедурата за импийчмънт

Според Тръмп теорията на демократите от Камарата за корист със служебно състояние не е наказуемо с импийчмънт нарушаване, а възпрепятстването на работата на Конгреса се отхвърля като безгрижно и рисково с аргумента, че президентът е упражнил законните си права с отхвърли да почете настояванията на Конгреса за информация.

Според екипа на отбраната на Тръмп президентът не е излязъл от рамките на пълномощията си, когато е изискал предходната година от украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога да проверява Байдън и сина му Хънтър в границите на битката с корупцията.

Тръмп: Процесът за импийчмънт в Сената ще завърши доста бързо

Според демократите Тръмп е злоупотребил със служебното си състояние, като е задържал изпращането на военна помощ за Украйна, с цел да ѝ окаже напън, и е попречил работата на Конгреса с отхвърли си да даде документи и като е забранил на чиновници на администрацията си да дадат показания. Екипът на Тръмп декларира, че президентът е предпазен от обезпеченото в конституцията разделяне на управляващите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР