Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп: Вярата заема централно място в живота на американците

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила съобщи през днешния ден, че вярата заема централно място в живота на американците и тяхната независимост, съобщи Асошиейтед прес.

В тирада по време на годишната Национална молитвена закуска, събрала религиозни водачи, политици и високопоставени лица, той акцентира, че вижда у съгражданите си "силата на Божията обич ", изключително след последните урагани и всеобщи стрелби. "Всички ние можем да сме герои ", добави президентът.

Тръмп се радва на огромна поддръжка измежду християните евангелисти, които му помогнаха да влезе в Белия дом. През първата година от мандата му те го приветстваха поради назначенията на консервативни съдии, опитите да отслаби разпоредбите, забраняващи политическа активност на религиозни групи, както и когато разгласи Ерусалим за столица на Израел.

Милиони хора в Куба, Иран, Венецуела, Северна Корея и други страни страдат от репресивни и жестоки режими, съобщи Тръмп, представен от ТАСС. Той напомни, че в продължение на доста години "Ислямска страна " е избивала християни, мюсюлмани и хора от други религии, само че през днешния ден интернационалната коалиция е освободила съвсем напълно териториите в Ирак и Сирия, до неотдавна следени от джихадистите.

Националната молитвена закуска се организира всяка година при започване на февруари. Тя се провежда от Конгреса на Съединени американски щати и религиозната фондация "Фелоушип " (Fellowship Foundation). Тази година на проявата участваха 3800 представители от разнообразни страни, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР