Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп обеща пълна подкрепа за фермерите в САЩ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила даде обещание цялостна поддръжка за американците, занимаващи се със селско стопанство, съобщи Асошиейтед прес.

В тирада пред годишния конгрес на американската фермерска асоциация в Нешвил, щата Тенеси, той назова утвърдената от Конгреса в края на м.г. съществена промяна на данъчната система "победа за фамилните фермери ". "Ние ще върнем назад парите на американците, в това число и на фермерите и животновъдите ", акцентира президентът.

Той акцентира, че плануваното редуциране на налозите с общо 5,5 трилиона $ ще донесе полза на работещите фамилии, в частност фермерските, на дребните и междинните компании. В сходство с новия закон подоходният налог на нормално семейство от 4 души, печелещо 75 000 $ годишно, ще се редуцира с 2 хиляди $, уточни президентът.
Тръмп сподели, че основаната в края на м.г. по негово предписание работна група в Министерството на селското стопанство, е подготвила отчет за главните трудности пред развиването на този бранш от стопанската система.

"Моята администрация е решена да предприеме дейности по отношение на всяко едно от тези трудности ", увери президентът, като напряко на подиума в залата подписа съответния декрет. С него се залага на развиването на селската инфраструктура, уголемява се обсегът на селските региони с широколентов интернет, усъвършенства се професионалната подготовка на фермерите, подтиква се внедряването на нововъведения в аграрния бранш.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР