Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Какво смята Тръмп за търговското споразумение с Китай?

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския увери американските фермери, че комерсиалната договорка с Китай е добра за тях, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Според Тръмп подписаното комерсиално съглашение с Китай е по-добро, в сравнение с той самият е очаквал и ще докара до огромни поръчки за американски селскостопански артикули. "Това е необикновен триумф за цялата ни страна ", акцентира президентът на среща с представители на сектора в град Остин, щата Тексас, съобщи Българска телеграфна агенция.

Съединени американски щати и Китай подписаха първата фаза от основно съглашение

"Мисля, че Китай ще направи всичко, с цел да потвърди, че подписаното съглашение е положително. То е надалеч по-важно и по-добро от това, което чаках да получа ", акцентира Тръмп. Той добави, че Вашингтон и Пекин са отворили нова глава в връзките си и увери, че "сега Китай ни почита ".

Освен това Тръмп благодари на фермерите за продължаващата им поддръжка и дефинира демократите, които водят развой за импийчмънта му, като "лунатици от радикалната левица ".

"Но това е ОК, фермерите не престават да поддържат Тръмп ", добави президентът.

Тръмп завоюва Тексас на изборите през 2016 година и ще има потребност от гласовете на щата още веднъж на изборите тази година, на които ще се бори за втори президентски мандат, отбелязва Ройтерс. Президентът съобщи, че би желал да носи каубойска шапка във Вашингтон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР