Президентът на САЩ Доналд може да обяви кандидатурата си за

...
Президентът на САЩ Доналд може да обяви кандидатурата си за
Коментари Харесай

Тръмп смята да обяви кандидатурата си за президент за 2024 г.

Президентът на Съединени американски щати Доналд може да разгласи кандидатурата си за президентските избори през 2024 година , незабавно щом съперникът му Джо Байдън бъде разгласен за победител в конкуренцията през 2020 година, оповестяват източници от Белия дом. Според американски вестник това може да се случи, откакто щатите удостоверят резултатите от изборите, написа БГНЕС.
Предварителните данни сочат, че Байдън печели в задоволително щати, с цел да събере нужните 270 електорални гласа, само че преброяването на гласовете тук-там към момента продължава . В същото време, съгласно вестника, Тръмп няма явен проект да оспори резултатите от изборите , макар че отхвърли да признае проваляне и заведе каузи в няколко щата.
 Иван Кръстев: Изборът на Байдан не значи, че Америка се е върнала в интервала преди Тръмп Иван Кръстев: Изборът на Байдан не значи, че Америка се е върнала в интервала преди Тръмп
„ Това са изборите, на които са дали своят вот максимален брой американци като безусловно число. Поляризацията не е просто поляризация, а...
" Той знае, че всичко е завършило ", сподели един от съветниците на Тръмп пред вестника. Съдилищата в Мичиган, Джорджия и Пенсилвания преглеждат настояванията на щаба на Тръмп за масирана машинация с изборите, които актуалният президент изрече в Туитър. Държавните чиновници настояват, че не е имало огромни нередности на изборите. Министерството на вътрешната сигурност също съобщи, че няма данни за изгубени, пропуснати или изменени гласове в нито един от щатите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР