Президентът на САЩ Джоузеф Байдън възнамерява да се кандидатира за

...
Президентът на САЩ Джоузеф Байдън възнамерява да се кандидатира за
Коментари Харесай

Белият дом потвърди, че Байдън възнамерява да се кандидатира за президент и през 2024 г

Президентът на Съединени американски щати Джоузеф Байдън има намерение да се кандидатира за президент на изборите през 2024 година Това съобщи по време на постоянен брифинг прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер.

„ Той има намерение да се кандидатира през 2024 година “, сподели говорителката на Белия дом.

По-рано за желанието на Байдън да се кандидатира за нов мандат заяви NBC News. Както оповестява американския ефирен канал, той е оповестил желанието си в частен диалог в Белия дом с проповедника Ал Шарптън, който е деятел за гражданските права на чернокожите и някогашен консултант на Белия дом при президента Барак Обама.

Мрежата означи, че през 2020 година чернокожите гласоподаватели са изиграли основна роля за завръщането на Байдън на първичните избори на демократите, давайки му гласове за победа в Южна Каролина, откакто не съумя да заеме първо място в първите три кръга на гласоподаване в Айова, Ню Хемпшир и Невада..

Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година, в този момент е на 79 години. Когато Байдън встъпи в служба на 78 години, той стана най-възрастният президент на Съединени американски щати в историята на страната.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР