Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Джо Байдън се опасява от размирици след изборите в САЩ

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в нощес изрази убеденост, че идните президентски избори в страната ще бъдат извършени почтено, само че изрази опасения за възможни безредици, съобщи ДПА.

" Убеден съм, че те [изборите] ще бъдат свободни и почтени. Не знам дали ще бъдат мирни ", сподели Байдън, съобщи Българска телеграфна агенция.

Байдън изрази песимизъм във връзка с готовността на републиканската съпротива да одобри резултатите от изборите.

" Забелязах, че претендентът за вицепрезидент на Републиканската партия [Джей Ди Ванс] не сподели, че ще одобри резултатите от изборите ", уточни Байдън. " Те даже не са приели резултата от последните избори. Така че се притеснявам за това какво ще създадат ", добави той.

С напредването на предизборната акция опасенията от политически стимулирано принуждение остават високи , показва ДПА. Неотдавнашният опит за ликвидиране на претендента на републиканците Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския провокира спомагателни полемики по отношение на положението на политическия дискурс в Съединени американски щати.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР