Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Джо Байдън подписа закона за 1,2 трилиона долара за финансиране на федералното правителство

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в подписа през днешния ден законопроекта за 1,2 трилиона $ за финансиране на федералното държавно управление до края на септември, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

С подписа на президента законопроектът се трансформира в закон.

С финансовия пакет ще бъде финансирана работата на федералното държавно управление до края на актуалната фискална година в Съединени американски щати, която стартира преди шест месеца.

Байдън съобщи, че със закона ще се влага в американския народ и ще бъдат подсилени стопанската система и националната сигурност.

Законопроектът за финансиране на федералното държавно управление бе признат дефинитивно в Конгреса в ранните часове на днешния ден.

Сенатът на американския Конгрес утвърди законопроекта рано през днешния ден със 74 гласа " за " против 24 " срещу ".

Благодарение на закона основни федерални органи, като да вземем за пример министерствата на вътрешната сигурност и на правораздаването, Държавният департамент и финансовото министерство, ще продължат да получават финансиране до 30 септември.

Законопроектът бе утвърден от Камарата на представителите през вчерашния ден.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР