Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън след бурята Идалия във Флорида: Вашата нация пази вашия гръб

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в видя от самолета опустошенията, нанесени от тропическата стихия " Идалия " по протежението на щата Флорида, преди да тръгне на пешеходна обиколка из град Лайв Оук, който се възвръща от стихията, съобщи Асошиейтед прес.

Знаково бе отсъствието от събитието на губернатора на Флорида Рон Десантис, който е претендент за президентската номинация на Републиканската партия, показва организацията, като добавя, че съгласно Десантис с идването си тъкмо в този миг демократът Байдън ще попречи на напъните по оправянето с вредите от бедствието.

Запитан какво счита за отсъствието на своя политически конкурент, Байдън отговори, че не е отчаян от развоя на събитията, само че пък е бил добре пристигнал Рик Скот, един от двамата републиканци от щата Флорида в Сената, написа Българска телеграфна агенция.

Президентът засвидетелства цялата поддръжка на федералното държавно управление за жителите на Флорида.

" Днес аз съм тук, с цел да предам ясно обръщение на жителите на Флорида и на целия Югоизток ", съобщи Байдън. Той произнесе речта си наоколо до черква, част от чийто ламаринен покрив беше отнесена от бурята, и пред полуразрушено жилище.

" Както споделих на вашия губернатор, в случай че щатът ви се нуждае от нещо, аз съм подготвен да мобилизам всичко за поддръжката - продължи президентът на Съединени американски щати. - От каквото и да се нуждаят потърпевшите от тези стихии. Вашата нация пази вашия тил и ние ще бъдем до вас, до момента в който работата бъде свършена ".

Преди това кметът на Лайв Оук, който отстои на към 80 благи от столицата на Флорида - Талахаси, благодари на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и Първата дама Джил Байдън за това че са пристигнали и че " сте ни посочили, че сме значими за вас ".

" Всеки си мисли, че Флорида е богат щат, само че тъкмо това не е един от богатите окръзи и тук има хора, които в действителност страдат ", сподели кметът Франк Дейвис.

АП напомня, че в петък, часове откакто Байдън е споделил, че ще се срещне с Десантис, от канцеларията на губернатора са излезли със известие, че сходна среща не е планувана. " В тези провинциални окръзи, и изключително скоро след бедствието, подготовката по обезпечаване на сигурността би попречила на напъните по справяне с вредите от бурята ", съобщи представителят на Десантис - Джефри Редфърн.

При потеглянето си от Вашингтон през вчерашния ден сутринта президентът Байдън отговори на въпроса какво е станало със срещата с Десантис по следния метод: " Не знам. Той няма да бъде там ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР