Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън отхвърли доклад, критикуващ американското изтегляне от Афганистан

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в твърдо отхвърли изводите на разкрит отчет, за който писа в. "Вашингтон пост ", и в който американски военни подлагат на критика метода, по който Белият дом е управлявал американското евакуиране от Афганистан, съобщи Франс прес.

"Нямаше подобаващ миг за изтеглянето от Афганистан ", съобщи Байдън в изявление за Ен Би Си. После сподели, че отхвърля изводите на отчета.

"Вашингтон пост " през вчерашния ден разгласява информация за отчет от вътрешно следствие на американската войска. В 2000 страници има доста диалози с военни. Някои от тях укоряват Белия дом, че е пренебрегнал предизвестията на армията и не е насърчил напъните на Пентагона за започване на интервенции по евакуацията преди рухването на Кабул под режима на талибаните. Военните описват, че е имало безпорядък в организацията на интервенциите по евакуация след потока от претенции за изтегляне, пристигнали от разнообразни места, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР