Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън и Путин ще обсъждат Украйна във видеоразговор

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ще проведат във вторник диалог по предпазена видеовръзка, съобщи представител на Белия дом, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Двамата водачи ще обсъдят обстановката към Украйна и други тематики, сподели служителят.

По думите му Байдън има намерение да изтъкне паниката на Съединени американски щати от военната интензивност на Русия до украинската граница и да подчертае американската поддръжка за суверенитета и териториалната целокупност на Украйна.

Кремъл удостовери, че двамата президенти ще беседват във вторник. "Да, удостоверяваме ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от организация Интерфакс.

Според Кремъл Путин и Байдън ще обсъдят двустранните връзки, Украйна и използването на договореностите, реализирани на срещата им в Женева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР