Президентът на САЩ Джо Байдън заяви вчера, че няма да

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви вчера, че няма да
Коментари Харесай

Байдън няма да спести затвор на сина си

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи през вчерашния ден, че няма да употребява президентските си пълномощия, с цел да понижи възможната присъда, която неговият наследник Хънтър Байдън може да получи след признаването му за отговорен за владеене на оръжие, съобщи „ Асошиейтед прес “.

Байдън сподели това след привършване на конференцията в границите на срещата на върха на Г-7. Когато беше запитан дали възнамерява да смекчи присъдата за сина си, той съобщи, че няма да го направи. Датата за изговаряне на присъдата на Хънтър Байдън не е избрана, а трите обвинявания плануват до 25 години затвор, въпреки че това е малко евентуално да стане за закононарушение, осъществено от него за първи път.

От окръжния арбитър на Съединени американски щати Мериелън Норейка, която беше номинирана за поста от някогашния президент републиканец Доналд Тръмп, ще зависи какъв брой време, в случай че въобще Хънтър Байдън бъде наказан да прекара в пандиза.

Думите на Байдън идват единствено ден, откакто Белият дом отхвърли да изключи опцията за евентуално понижаване на възможна присъда на Хънтър Байдън. Както президентът, по този начин и Белият дом към този момент месеци наред настояват, че Байдън няма да помилва сина си.

„ Изключително се гордея със сина си Хънтър. Той е преодолял пристрастяването си. Той е един от най-умните и почтени мъже, които познавам “, сподели Байдън по-рано на вчерашната си конференция. „ Уважавам решението на правосъдните заседатели. Ще направя това и няма да го опрощавам “, съобщи президентът на Съединени американски щати.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР