Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че стои твърдо зад

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че стои твърдо зад
Коментари Харесай

Байдън: Стоя твърдо зад решението за изтегляне от Афганистан

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че " стои твърдо " зад решението си да изтегли американските сили от Афганистан, заяви Асошиейтед прес.

Байдън сподели, че колапсът на афганистанското държавно управление е бил по-бърз от предстоящото.

Той сподели още, че е бил изправен пред избора сред съглашение за евакуиране на американските сили и изпращането на още хиляди военнослужещи за " трето десетилетие " на война. Байдън сподели, че няма да повтаря грешките от предишното и не съжалява за решението си да пристъпи към изтеглянето.

" Аз заставам твърдо зад решението си ", сподели Байдън в телевизионно послание към нацията от Белия дом. " След 20 години съм научил по сложния метод, че в никакъв случай няма подобаващ миг за евакуиране на американските сили ".

Той съобщи, че по-скоро ще поеме рецензия за следствията от Афганистан, в сравнение с да остави решението на различен президент, което съгласно него е " вярното за Америка ".
Президентът предизвести талибаните да не пречат на евакуацията на американците от Афганистан и заплаши със " съкрушителна мощ, в случай че се наложи ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР