Президентът на САЩ Джо Байдън възложи на Пентагона да започне

...
Президентът на САЩ Джо Байдън възложи на Пентагона да започне
Коментари Харесай

Байдън: Пентагонът да започне изтегляне на част от войските в Персийския залив

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разпореди на Пентагона да стартира изтеглянето на част от военните сили от Персийския залив, заяви „ Уолстрийт Джърнал “.
Като част от този проект към този момент са преразпределени минимум три батареи зенитно-ракетни системи „ Пейтриът “ (ЗРК), предадоха неназовани американски чиновници.
 Байдън показва огромен инфраструктурен проект за 2 трилиона $ Байдън показва огромен инфраструктурен проект за 2 трилиона $
Американският президент Джо Байдън ще показа в сряда проект за вложение на 2 трилиона $ в продължение на осем години в национа...
" да стартира изтеглянето на част от военните сили от региона на Персийския залив като част от първите стъпки за преориентиране на американското световно военно наличие в Близкия изток ", написа вестникът.
Като част от тази тактика, както беше маркирано, Съединените щати към този момент са разположили „ най-малко три батареи от посочената системата за противовъздушна защита, в това число тази, дослоцирана във военновъздушната база на принц Султан в Саудитска Арабия и ситуирана преди няколко години за отбрана на американските военни сили. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР