Президентът на САЩ Джо Байдън ще одобри законопроект за бюджета,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ще одобри законопроект за бюджета,
Коментари Харесай

CNN: Байдън ще одобри бюджет без помощ за Украйна и Израел

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще утвърди законопроект за бюджета, който няма да включва военна поддръжка за Украйна и Израел. Това заяви , базирайки се на източници в Белия дом.

„ Байдън е подготвен да подпише законопроекта за държавно финансиране, утвърден от Камарата на представителите, в случай че бъде признат от Сената ", акцентира един от американските чиновници.

Председателят на Камарата на представителите на Камарата на представителите на Съединени американски щати Майк Джонсън показа двуетапен законопроект за краткотрайно финансиране на федералното държавно управление.

Очаква се някои ведомства да бъдат финансирани до 19 януари 2024 година, а други до 2 февруари. Документът не планува разпределяне на средства на Украйна (както и на Израел).

Преди това Камарата на представителите утвърди двуфазно финансиране за държавното управление на Съединени американски щати.

Законопроектът беше препоръчан от 336 конгресмени, които гласоподаваха в поддръжка на законопроекта, а 95 души гласоподаваха срещу.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР